Linnulihatoidud

Broilerimaksa-peekonirisotto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Broilerimaksa-peekonirisotto
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane riis puljongikuubikuga maitsestatud keevasse vette ja jäta kaane alla nõrgal tulel keema. Koori ja haki sibul. Tükelda peekon ja broilerimaks. Pruunista peekon omas rasvas ja pane potti riisi juurde. Pruunista samas rasvas ka hakitud sibul ja maks. Maitsesta need soola ja musta pipraga ning vala panni sisu potti. Lisa herne-maisi-paprikasegu ja keeda, kuni riis on pehme. Vajaduse korral pane juurde vett. Lõika tomatid väikesteks tükkideks ja sega valmis risottosse. Puista peale kääridega tükeldatud petersell.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa