Linnulihatoidud

ÔUNABROILER

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Õunamarinaadis hoitud broilerifileetükid praetakse ja soovi korral võib need ka ahjus täiesti küpseks küpsetada. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Marinaadi valmistamiseks segada kausis õunamahl, sool ja pipar. Marinaad valada kanatükkidele ja panna mõneks tunniks külmkappi marineeruma. Maitsestumise ajal keerata broileritükke aeg-ajalt. Broilerifileed praadida pannil väheses rasvas ja mõõdukas kuumuses kuldpruuniks. Pruunistatud fileed võib panna ahju 180 kraadi juurde küpsema, kui soovitakse, et kanafileed täiesti läbi küpseksid.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Maitsestatud riis, ürdi- või köögiviljariis, riisinuudlid. Väga hästi sobib broilerifileede juurde seenekaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa