Linnulihatoidud

Seene-riisitäidisega kanapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Kohupiimast muretainapirukas kana-seene-riisi-porrutäidisega. Katteks riivjuust oliividega. 
Kogus: 1 portsjon
Näpi jahu ja või muredaks. Lisa kohupiim ja sega ühtlane tainas. Pane see täidise valmistamise ajaks külmkappi. Puhasta broileriliha kontidest ja lõika umbes suhkrutüki suurusteks tükkideks. Haki porru ja seened peeneks. Lase neil pannil rasvaines kuivaks keeda ja pruunista kergelt. Rulli tainas kahe küpsetuspaberi vahel nii suureks kettaks, et see kataks küpsetusvormi põhja ja servad. Eemalda pealmine paber, tõsta tainas koos alumise paberiga vormi ning vajuta tihedalt selle põhja ja seinte vastu. Paberi abil saab küpsenud piruka kergesti vormist kätte. Keedetud riis laota vormi pirukapõhjale ja lisa maitseks paar näputäit karrit. Selle peale pane kanaliha tükid ja pannilt pruunistatud seene-porrusegu. Klopi munad piimaga segi, lisa soola ja valget pipart ning kalla vormi pirukatäidise peale. Lõpuks riputa pinnale riivjuust koos oliividega ja pane vorm 35-40 minutks 200 kraadisesse ahju küpsema. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa