Linnulihatoidud

BROILER MAGUSHAPUS KASTMES

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Praetud broileri rinnafileetükid seente ja mungaoaidanditega magushapus kastmes. Valmistamisaeg u 20 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

20

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika broileri rinnafileed ristikiudu 0,5 cm paksusteks tükkideks. Kaabi porgand, puhasta seller, porru ja seened. Lõika need õhukesteks tükkideks. Sega kausis kokku kastme ained. Kuumuta osa õlist suurel pannil ja pruunista seal broileritükid kogu aeg segades. Maitsesta broiler soola ja valge pipraga ning pane kaussi ootama. Puhasta pann ja kuumuta veel veidike õli. Sega aedvilju ja seeni pannil heal kuumusel 4-5 minutit. Lisa pannile broileriliha, idandid ja kaste. Keeda rooga segades paar minutit. Paku magushaput broilerit hiina kombe kohaselt keedetud riisiga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Hiina kombe kohaselt keedetud riis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa