Linnulihatoidud

GRILLITUD BROILERIFILEE

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Grillitud broilerifilee karri-jogurtimarinaadis. Marineerida vähemalt 2 tundi või kuni järgmise päevani. Grillida 8-10 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Marinaadi valmistamiseks sega jogurt, sidrunimahl, õli, karri, purustatud küüslauguküüs, sool, pipar ja hakitud murulauk või sibulapealsed. Broilerifilee pane kilekotti ja vala üle marinaadiga. Suletud kott pane külmikusse. Fileedel lase seista marinaadis vähemalt paar tundi või kuni järgmise päevani. Grilli mõlemalt poolt 8-10 minutit. Juurde sobib pakkuda külmi jogurtikastmeid, majoneesikastmeid, mahedamaid grillikastmeid. Värske salat, milles õun või ananass üheks komponendiks, on samuti väga sobilik, samuti selleri-õunasalat.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Jogurti-, majoneesikastmed. Värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa