Linnulihatoidud

KALKUNI-KARTULI VORMIROOG

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Maitsev vormiroog. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori kartulid ja lõika peenikesteks pulkadeks. Määri suurem ahjuvorm rasvaga ja laota kartulid vormi põhja. Pruunista ribadeks lõigatud kalkunifileed pannil. Lisa peenestatud sibul ning kuumuta aeglasel tulel, kuni sibul on läbipaistev. Lisa jahu ja karri, kuumuta segades veel minut aega. Kalla korraga juurde külm vesi ja koor ning kuumuta segades , kuni kaste keema tõuseb ja pakseneb. Maitsesta pudendatud puljongikuubiku, piprasegu ja soovi korral ka estragoniga. Kalla kartulite peale ning küpseta 175 kraadi juures 1,5 tundi. Küpsemise lõpupoole võid ahju temperatuuri alandada ning vormi fooliumiga kinni katta.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ummipummi 29.jaan 2007 13:00
sigahea
1