Linnulihatoidud

Kana-seesamiwok nuikapsaga

Keskmine hinne: 3.5
Kana-seesamiwok nuikapsa ja punase paprikaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuivrösti seesamiseemneid pannil, kuni nad on kuldpruunid. Kalla erldi nõusse ja tõsta kõrvale. Kanafilee lõika õhukesteks ribadeks. Koori nuikapsas ning viiluta. Pese paprikad, lõika pooleks, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta kanafileed õlis wok-pannil. Lisa paprika ja nuikapsas ning kuumuta mõni minut. Maitsesta rooga soola, seesamiõli, Hoisin ja Habanero kastmega. Serveerimisel puista peale röstitud seesamiseemned.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Jasmiiniriis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa