Linnulihatoidud

NUIKAPSAS KANAFILEEGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kaalujälgijad 2002
Nuikapsas teravamaitselise kanafileega. Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimiseks 2 tundi, valmimisaeg 20 minutit. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega Sambal Oelek tomatikastme, sojakastme ja õliga ning maitsesta soolaga. Aseta kanafileed 2 tunniks marinaadi. Tõsta fileed ahjuplaadile ja küpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Lõika nuikapsas kangideks ja hauta 5 minutit vees, kuhu on lisatud sidrunimahl ja puljongipulber. Nõruta, pane keeduvedelik kõrvale. Sulata kastrulis margariin, puista sisse jahu, piim, hapukoor ja 1 dl keeduvedelikku. Sega kõik ühtlaseks kastmeks. Lisa estragon, sool ja pipar. Serveeri nuikapsast kanafilee ja kastmega. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.
Serveerimisviis
Serveeri koha pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa