Linnulihatoidud

Rõõmus kanarisoto

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: erakogu Autor: Ruth
Maitsev panniroog
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika broilerifilee väikesteks tükkideks ja prae kuumas õlis kiiresti läbi.
Lisa pannile veidi uut õli ja kalla pannile riis ja tükeldatud sibul.
Prae pidevalt segades, kuni riis muutub läbipaistvaks.
Kalla pannile vesi ja pudenda leemekuubikud.
Vähenda kuumust ja hauta riis pehmeks.
Lisa seejärel külmutatud köögivili, vajadusel ka vett, lase keema tõusta ja mõni minut haududa.
Viimasena sega juurde vürtsikaste ja lase läbi kuumeneda.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mia 02.nov 2014 15:45
kasutasin Uncle Bensi asemel kookospiima, kuna see oli just parasjagu kapist võtta. sobis ideaalselt!
Eliis 01.juuli 2014 17:37
Ma panin kastet ja fileed rohkem. Lihtne argipäevaroog, mida teen kindlasti veel
kats 16.juuni 2013 11:57
See ei ole risotto vaid pilaff.sest õige risotto on ümara teralisest leeuvast riisist.vot.
mutukas1 03.apr 2012 18:50
Tõesti hea. Jätsin punase kastme ära ja panin vaid ühe puljongikuubiku, köögiviljadest porgandit ja brokkolit. Kõigile maitses :)
MarjuC 08.jaan 2011 23:15
lihtne ja hea. palju sai tehtud ja järgmine päev oli ka hea süüa.
patrysya 23.juuli 2010 12:53
kuna ise jumaldan riisi siis see retsept on täpselt mulle mõeldud, väga kiiresti valmiv ja ülihea, samas ka lihtne ei vaja üleliia pingutusi...
Anni 17.jaan 2010 11:15
Mitu portsjonit siit saab ? Kas võib kasutada ka mingit muud liha ( metssea või veise ) ? Aitähh vastajatele !
NH 05.nov 2009 13:17
Mina natukene muutsin seda retsepti :R Panin 600g maitsestatud kanafileed ja kasutasin Aedniku maiuspala (seal siis paprika, hernes, kapsas, sibul jne) ning jätsin ka Uncle Bensi kastme ära. Muidugi suutsin ma riisi alguses õlis praadides põhja kõrvetada :D aga sellest polnud õnneks väga hullu. Ise sõin suure taldrikutäie ära ja pean tõdema, et väga hea! :Y
L78 01.okt 2009 22:13
Panin ühe kanapuljongikuubiku ja hernes-mais-porgand aedviljasegu ning purgikastme jätsin ära. Tuli väga maitsev. Soovitan kindlasti risotoriisi kasutada. Teen kindlasti seda rooga veel ja veel.
Lepacäps 25.aug 2009 19:43
See oli tõesti üks VÄGA maitsev roog. Ise sõin isuga ja poiss ka kiitis :D NÄMMAAAA :D Soovitan Soojalt Kõigile:Y:A
CupCake 21.juuni 2009 19:04
Väga maitsev tuli, kuigi ma kasutasin kana asemel veisehakkliha ja Uncle Bensi kastme asemel erinevaid tex mexi ja t?illi kastet, et tuleks eriti vürtsikas. Rooga tuli imekobel väiksemate kogustega terve suure panni täis, nii et soovitan võtta väiksemad kogused! Ilusat suve!
Hindaja 17.märts 2009 17:25
mina küll kuhugi potti ei pane, mul on kõik ühe pannipeal, kitsaks läheb veits aga edukalt saab ära teha :D
Hindaja 17.märts 2009 17:24
Hea retsept , lihtne ja kiire :)
papik 21.sept 2008 11:52
retsept tundub väga hea olema, proovin lähematel päevadel ära teha; annan juba ette tulemusele hindeks 5
siirikirikal 04.märts 2008 16:44
Risotot saab väga hästi teha wok-pannil, ise pole kunagi risoto tegemisel eraldi potti kasutanud. Mina selle retsepti juures teeks leemekuubikute ja veega enne puljongi valmis ja lisaks seda tulisena kulbihaaval riisile. Kui kulbitäis on peaaegu imendunud, paneks järgmise jne. Nii saab paremini risoto konsistentsi jälgida.
kristina 04.märts 2008 16:24
to enny: See riis, mis pannile pannakse on jah, toores. Riisi praed ära ja siis hiljem pannakse need tõepoolest suurde potti.
enny 28.apr 2007 21:30
Kas see riis mis pannile lisatakse peab olema toores? Või eelnevallt läbi keedetud? Kui suur see pann olema peab, et need kõik koostisained sinna ära mahuks- või pannakse need hiljem suurde potti?
just me 19.nov 2005 11:44
väga hea ja maitsev toit
juulike 09.apr 2005 13:09
see on våga maitsev ja kiiresti valmiv
1