Linnulihatoidud

Lendav Jakob

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Citymarket Autor: Ruth
Ahjus küpsetatud kana.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta ahi 225 kraadini.
Tükelda kana parajateks tükkideks ning aseta sobiva suurusega vormi või ahjuplaadile.
Puista vajadusel üle maitseainetega ning lao peale banaanid.
Sega vahukoor ja tshillikaste, vala ühtlaselt kanale-banaanile.
Lõika peekon ribadeks ja puista koos soolapähklitega kanale.
Küpseta kuni 30 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maix 28.okt 2012 16:53
Just nii - vahukoor koos vähese hapukoore ning t?illikastmega tuleb kergelt vahule kloppida ja üle kana ja banaani valada. Rootslased lisavad sellele toidule ka ?ampinjone, ehk siis pruunistatud seened ja peekon tuleb kõige peale laotada ning seejärel 15 minutit ahjus. Siis võetakse korraks ahjust välja ja lisatakse soolapähkel (muidu kõrbeks pähklid ära) ning nüüd pannakse toit uuesti 15 minutiks ahju. Ja ongi valmis! Serveeritakse riisi ja mõne hea rohelise toorsalatiga. Mmmm kui hea :)
ZpZ 28.aug 2011 10:29
Olen kuulnud, et vahukoor tuleb poolvedelaks vispeldada
Kadi 21.juuli 2008 15:10
Maailma parim toit! Olen teinud küll ilma peekonita, kuid siiski:)
1