Linnulihatoidud

Fooliumikartulid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Ivar Mikk
Fooliumis küpsetatud kartulid kanalihatäidisega. Suitsukana asemel võib kasutada ükskõik mis lihakraami (suitsu- või keedusinki, praeliha jääke) See pole ei kiire ega eriti lahja, aga lihtne ja hea.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese koorega kartulid hoolikalt puhtaks, keera fooliumisse ja lao ahjuvormi või plaadile.
Küpseta 225 kraadi juures vähemalt 1 tund, katsu noaotsaga kas on pehmed, kui ei, siis küpseta veel 5-10 min.
Seni kui kartulid küpsevad valmista täidis.
Selleks eralda kanaliha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks.
Tükelda ka paprika ja ning soovi korral riivi õun.
Sega peenestatud ained toasooja toorjuustu, hapukoore ja majoneesiga.
Maitsesta vajadusel soolaga.Lõika kartuli keskele noaga rist ja aseta taldrikule.
Vajuta kartulit nii, et avaus suureneb ning pane täidis sisse.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa