Linnulihatoidud

Kana-köögiviljavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Kana-köögiviljavorm kohupiimakattega kaalukatele. TST 22
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistamiseks 35 minutit, küpsemiseks 30 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kanafilee kuubikuteks, maitsesta soola ja pipraga ning pruunista kuumas õlis 4 minutit. Tükelda sibulad, viiluta porgandid ja lõika nuikapsas peenteks ribadeks ning sega herneste ja puljongiga kanatükkide hulka. Maitsesta veel kord soola ja pipraga. Tõsta kana-köögiviljasegu ahjuvormi. Kohupiimakatte jaoks eralda munavalged munakollastest. Klopi munakollased lahti, lisa kohupiim, hapukoor, maitseroheline, ingver ja karri. Vahusta munavalged soolaga kõvaks vahuks ja tõsta kohupiimamassi hulka. Võõpa segu kana-köögiviljasegule, puista peale päevalilleseemneid ja küpseta eelsoojendatud 180° praeahjus keskmisel restil 30 minutit.
Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
belle 27.märts 2005 12:59
VÄGA HUVITAV JA MÕNUS ÕHTUSÖÖK SAI,AINULT ABIKAASA SOOVIS VEEL KARTULEID LISAKS,KUID MINULE SOBIS KOOS TÄISTERALEIVAGA VÄGA.PROOVIGE JA TE EI KAHETSE.
1