Linnulihatoidud

Kalkun salsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Kaalukate roog. Kalkun ananassi-paprikasalsaga. TST 12
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistamiseks 25 minutit, marineerimiseks 15 minutit, küpsemiseks 8 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kalkunifilee pikuti pooleks ja seejärel viiludeks.
Aseta viilud 15 minutiks ketshupist, tomatipastast, õlist, Sambal Oelekist, äädikast, meest, soolast ja piprast segatud marinaadi.
Võta liha marinaadist välja, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta eelsoojendatud 220° praeahjus keskmisel restil 8 minutit.
Salsa jaoks lõika ananassitükid, tshillipipar, paprika ja sibul väikesteks kuubikuteks.
Sega tomatitükkide, ananassi- ja laimimahlaga.
Maitsesta koriandri, peterselli, Cayenne´i pipra, soola ja suhkruasendajaga.
Garneeri peterselliga ning serveeri koos kalkunifileega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa