Linnulihatoidud

Ahjuroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toomas Maisalu Autor: Ruth
Ahjuroog suitsukana ja munaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kanaliha tükkideks ja kuumuta kergelt pannil, lisa tükeldatud kartulid ja kukeseened (või vabalvalikul seened) ning veidi broilerimaitseainet, kuumuta segades veidi.
Tõsta toiduained rasvaga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja tasanda pind.
Riputa peale pitsamaitseainet ja murulauk ning löö siis pinnale ettevaatlikult terved munad, riputa neile veidi küüslaugusoola ning jahvatatud valget pipart.
Küpseta 200o C juures niikaua kui munad on soovitud määral hüübinud.
Seda rooga võid valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil lastes munadel hüübida madalal kuumusel kaane all.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa