Linnulihatoidud

Lehter-kukeseenehautis kanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Lehter-kukeseenehautis kana ja riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Keedetud lehter-kukeseened panna väiksemasse kaanega ahjupotti. Segada hapukoor, kanapuljong, maitseained ning sidrunimahl ja lisada segu seentele. Potil lasta olla ahjus 200°C juures tund aega. Riis keeta. Kanaliha eraldada kontidest ja lõigata ilusateks tükkideks. Kanatükid panna võitatud ahjuvormi ühele poolele, riis teisele poolele. Lehter-kukeseenehautis kallata kanatükkidele. Pott katta fooliumiga ning hoida ahjus 15-20 minutit 225°C juures just enne serveerimist. Garneerida peterselliga. Juurde võib pakkuda rohelist salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa