Linnulihatoidud

Hautatud kana šampinjonidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Väikestes vormides serveeritav kana-šampinjonihautis juustuga. Roa võib valmis teha juba eelneval päeval ja enne serveerimist lasta ahjus 10 minutit haududa, kuni juust on sulanud ning hautis läbi kuumenenud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Tükeldatud šampinjonid praadida, maitsestada soola ja musta pipraga. Peeneks hakitud sibul praadida kuldkollaseks, maitsestada soola ja musta pipraga. Lisada hapukoor, kanalihatükid ning hakitud petersell. Lasta mõni minut tasasel tulel kaane all haududa. Hautis jagada tulekindlatesse vormidesse, raputada peale riivjuustu. Niiviisi võib roa suurepäraselt valmistada ette juba päev enne serveerimist. Enne serveerimist lasta roal umbes 10 minutit ahjus haududa, kuni juust on sulanud ning roog läbi kuumenenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa