Linnulihatoidud

Šampinjoni-broileriroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šampinjoni-broilerirooga sobib serveerida keedetud riisi ja keedetud roheliste aedubade või spargliga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Toores broiler lõigata tükkideks. Tükid praadida pannil taimeõlis ja tõsta seejärel kastrulisse. Lisada kuivad puhastatud šampinjonid või ettevalmistatud puravikud, punane vein ning maitseained. Küüslauguküüned purustada otse kastrulisse. Lasta tasasel tulel kaane all haududa umbes 35 minutit. Haudumise lõppstaadiumis lisada koor. Serveerida keedetud riisi ja keedetud roheliste ubade või spargliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siblik 13.märts 2008 16:43
Mina panen just küüslauku rohkem. Tõeliselt omapärane maitsekooslus. Eriti maitseb koos aedubadega.
tyuts 30.jaan 2008 19:53
meie jaoks oli liiga küüslaugune.
alice-johanna 16.sept 2006 08:17
PROOVIN JÄRGI.
õgardmusike 07.sept 2006 19:02
viib keele kurku
lindsey 30.apr 2006 18:38
elukaaslasele v2ga maitses
täda 14.veeb 2006 10:58
Kaardi asemel! Tegin eelmisel nädalal ja meile maitses.Ostsin broilerikintsud ja raiusime väiksemaks.reet
verka 19.jaan 2006 12:45
tõeliselt mõnus maitse.hästi omapärane ja lihtne valmistada.
1