Linnulihatoidud

Kalkunifilee tai moodi

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: erakogu Autor: claudia
Serveerida koos riisiga, soovitav aromaatse basmatiriisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1 kimp rohelist sibulat
1 küüslauguküüs
100 g austerservikuid
2 supilusikatäit oliivõli
300 g kalkuni rinnaliha
50 g makadaamia pähkleid (võivad olla ka tavalised maapähklid)
1 supilusikatäis karrit
1 tass kookospiima
4 konservananassi viilu
sojakastet või köögiviljapuljongit
Valmistusõpetus:
Kuumutage õli pannil või wok-pannil. Lõigake sibulad rõngasteks ja viilutage küüslauk. Puhastage ja tükeldage seened. Seejärel praadige kõik õlis. Lisage ribadeks lõigatud liha ja pähklid ning praadige. Lisage karri ja kookospiim. Hautage 5 minutit. Tükeldage ananassiviilud ja lisage need pannile. Maitsestage sojakastme või puljongiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa