Linnulihatoidud

Seentega täidetud broilerifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Seentega täidetud broilerifilee.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Broilerifileed puhastada kelmetest, väike filee lõigata ära. Fileedesse lõigata pikad sisselõiked, nii et moodustuksid taskud. Seened hakkida ja praadida pannil, kuni vedelik on ära auranud. Lisada sulatatud juust, hakitud ürdid, sool ja pipar. Kuumutada korraks läbi ja jahutada. Broileritaskud täita saadud seguga ja kinnitada kokteilitikkude või praenõeltega, kui neid juhtub olema. Praadida fileed kiiresti õli ja või segus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta ahjuvormi ja küpsetada 200°C juures veel 15 minutit. Küpsetamise lõpus piserdada fileesid sojakastmega. Kui fileede pind kipub liiga tumedaks muutuma, katta ahjuvorm fooliumiga. Enne serveerimist eemaldada kokteilitikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa