Linnulihatoidud

Magus tšillikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: geeru
Kanafilee tšillikastme ja meega
Kogus: 1 portsjon
3 kuni 4 sl Amoy tšillikastet
2 sl vedelat mett
2 sl oliivõli
4 nahaga kanafileed
2 küünt viilutatud küüslauku
Serveerimiseks:
1 sektoriteks lõigatud laimi
Pane grillahi kuumenema.
Sega tšillikaste, mesi ja õli suures kausis. Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Maitsesta soola ja pipraga, ning suru paar küüslauguviilu naha alla. Kasta kanafileede nahata pool mee-õli-tšillisegu sisse. Ülejäänud segu hoia alles.
Pane kanafileed (restiga) grillpannile, nahk allpool, ning grilli 8 minutit, kuni filee on pealt kuldne ja kleepuv. Keera fileed ringi, pintselda nahapool ülejäänud seguga ning grilli veel 6-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps.
Serveeri kohe, kõrvale laimi- või sidruniviil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa