Linnulihatoidud

Hautatud marineeritud kana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite.
Aafrika (Senegali) roog. Vürtsikas marinaadis hautatud kana lisandiks sobib keedetud riis.
Kogus: 1 portsjon
Kana lõigatakse portsjonitükkideks. Sidrunimahlast, veest, ketasteks lõigatud sibulatest, hakitud küüslaugust, loorberilehest, tüümianist, soolast ja piprast valmistatakse marinaad. Kanatükke hoitakse marinaadis üleöö, siis võetakse välja ning lastakse nõrguda. Praetakse rasva ümberringi helepruuniks, lisatakse sibulad, veidi hiljem natuke kuuma vett. Hautatakse pehmeks, siis lisatakse marinaad ja keedetakse üheskoos veel 5 minutit. Lisandiks antakse sõmeraks keedetud riisi. Retsept on mõeldud 5-6 sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tarsan 12.apr 2005 12:21
se on väga nämm
1