Linnulihatoidud

Vaarikatega täidetud linnufilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Vaarikate ja sulatatud juustuga täidetud kanafileed. Lisandiks sobib värske salat, millesse on lisatud ka veidi puuvilju.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Vasarda kanafileed õhukeseks, maitsesta soola ja karriga.
Valmista vaarikatest, sulatatud juustust ning tuhksuhkrust ühtlane mass, määri see kanafileedele.
Keera fileed kokku nii, et ka otsad lahti ei jääks.
Vajadusel kinnita tikuga.
Kuumuta pannil õli ja küpseta fileed mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Keera tuli vähemaks ning hauta liha tasasel tulel kaanega kaetud pannil veel 10-15 minutit.
Serveeri värske salatiga, millesse on lisatud ka veidi puuvilju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa