Linnulihatoidud

Broilerivardad Indoneesia moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Grillitud broilerivardad.
Kogus: 1 portsjon
Eemalda broileri liha luudelt ning lõika tükkideks. Koori ja haki marinaadi jaoks küüslauguküüned ning sibul. Purusta maapähklid. Kuumuta potis õli ja pruunista selles kergelt küüslauk, sibul ja maapähklid. Lisa maitseained ning lõpuks vesi. Keeda segu natuke aega ja lase jahtuda. Keera broileritükke marinaadis ning lase paar tundi maitsestuda. Lüki tükid hõredalt kaheksasse pikka või 16-sse lühemasse vardasse. Grilli vardad võimaluse korral väljas grillahju sütel. Kasta vahepeal marinaadiga. Paku broilerivarraste juurde keedetud riisi, pärlsibulaid ja mõrkjaid marineeriud aedvilju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa