Linnulihatoidud

Ungari kanaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Järgnev kanaroog sobib teravate elamuste nautijaile. Kes eelistab mahedamaid toite, võib vähendada pipra kogust. Serveeri koos kuumade keedetud kartulitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed tükkideks ning pruunista pannil õlis 5-6 minutit. Maitsesta soola ja pipraseguga. Lõika baklažaan kuubikuteks ja paprikad peenteks ribadeks, pane kana juurde ning lase 10 minutit küpseda. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid, ketšup, paprikapulber ja veel piprasegu. Hauta, kuni kõik komponendid on peaaegu pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
u. 24.nov 2011 15:35
panin poole vähem piprasegu ja ikka sai juuube vürtsikas;S no lapsed seda kindlasti ei söö, isegi pisut ettevaatlikult...
Mufalda 11.veeb 2011 21:39
Maitsev ja tervislik. Kuna mu mees tooreid tomateid ei armasta, siis panin ühe purgi purustatud tomateid nende asemel ning lisaks panin veel porgandeid ka. Tuli natuke rohkem nagu sellise raguu moodi, aga maitses hästi. Purustatud tomatite pärast ilmselt ei tundunud väga tuline ja maitsekas ja seepärast lisasin Knorri Aromati ja suitsutatud paprika pulbrit (smoked paprika).
elenora 19.nov 2010 23:18
Üllatavalt hea!
lehmiine 03.aug 2009 19:59
Väga maitsev ja valmib kiiresti.
1