Linnulihatoidud

Itaaliapärane kanavorm

Keskmine hinne: 3.4 Allikas: 100 rooga
Kergelt valmiv vormiroog, mis hoolitseb ahjus enda eest ise.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kooritud kartulid viiludeks ja lao ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks. Tõsta igale fileele 0,5 tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera pooleks lõigatud peekon filee ümber rulli. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ning küpseta vormi ahjus 200°C juures veel 20 minutit. Viimaks lao vormile tomatid, raputa peale riivitud juust ja küpseta 10 minutit, kuni see on kollakaspruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maarja 01.sept 2014 17:48
Tõesti on hea toit.. kaasale meeldis väga.. kindlasti panen selle retsepti oma retsepti kogusse :) Tegin topelt koguse ja suur pere sai söödud :)
kokkaja 23.nov 2013 18:10
Väga maitsev toit! Kui teha topelt kogus, saab suur pere söönuks.
-mhm- 14.jaan 2013 20:26
Proovisin ka esimest korda seda rooga. Supper hea tuli. Kiiresti sai otsa. Teen kindlasti veel ja siis panen juba rohkem kartuleid. :)
gurmaanikas 10.jaan 2013 08:43
Maitsev ja lihtne teha, just algajal kokal. Ning odav ka, sest küllaltki suur osakaal on kartulil. Mingeid enneolematuid maitsenaudinguid aga oodata küll ei maksa. Sobib sööjatele, kes armastavad hapukaid, tomatiga maitsestatud toite.
Titi 09.jaan 2013 20:58
Meie pere uus lemmik!
KerliKuld 16.aug 2012 10:14
Super vormiroog! Kindlasti nüüdsest üks lemmikutest ja kui külalisi peaks õhtusöögile tulema, siis tean, mida pakkuda! :)
annyi 27.juuli 2012 21:12
No tõesti hea roog! Aga kartulit soovitaks minagi rohkem panna ja juustuga ma ka laiasin :)
magushapu 27.märts 2012 21:43
Tegin minagi. Koguseid suurendasin oma suva järgi ca poole võrra. Kana filee tükeldasin väiksemaks kui retseptis kirjas. Toorsuitsupeekonile lisaks kasutasin tavalist suitsupeekonit, ahjus hoidsin kauem ja juustu panin ka rohkem. Pere sõi ja kiitis :-)
keiti 27.märts 2012 17:02
Väga hea!
Krabipulk 26.veeb 2012 10:44
Seega paneks siis hindeks:D
Krabipulk 26.veeb 2012 10:43
Väga maitsev oli ja ülimalt lihtne teha. Värskelt kõige parem..:)
Albe 24.jaan 2012 14:15
Täna õhtul proovin ja vaatan, mis välja tuleb, mulle on muidugi ülimalt arusaamatu, miks soovitatakse enamus retseptidesse kana puhul panna just fileed, mu meelest on kordi maitsvam just kana kintsuliha, mahlasem ja maitseküllasem ;)
Nele 11.nov 2011 15:35
Supper toit! Meie pere meestelemmik. :) Basiilik ja peekon kana ümber teeb kõik nii heas ja maitsvaks!
ili 11.okt 2011 12:10
Kiidan ka taevani- ülimaitsev ja mahlane! Väljanägemise eest maksimumpunktid, tõesti lihtsalt tehtav roog, mis sobib ka külalistele pakkuda. Tegin esimest korda, aga jääb kindlasti nüüdsest meie põhitoitude nimekirja :)
Kerli 12.aug 2011 14:30
Suurepärane! Lihtne teha ja nii maitsev, soovitan ;)
kri_sti 19.mai 2011 12:28
Üks lemmikroogi, mida aegajalt jälle teen. Kartulit on jah vähe aga meil ongi nii, et järgmine päev keedan riisi juurde ja siis sööme riisi kanafileedega. Basiilikut panen korralikult, kuna mulle meeldib selle maitse.
kri_sti 19.mai 2011 12:28
Üks lemmikroogi, mida aegajalt jälle teen. Kartulit on jah vähe aga meil ongi nii, et järgmine päev keedan riisi juurde ja siis sööme riisi kanafileedega. Basiilikut panen korralikult, kuna mulle meeldib selle maitse.
Nildohv 07.apr 2011 20:23
Huvitav,kas peabki nii palju kastet põhjas olema,peaaegu nagu supp,või ma ajasin midagi segi?Maitse oli küll hea,aga hästi vedel ja kartul jäi natuke kõvaks.Lõpuks keetsin juurde riisi ja vormist võtsin ainult kanarulle.
Katrin 08.veeb 2011 17:19
Super maitsev! Riivjuustu panin kaks korda rohkem,kui retseptis, sest olen juustuarmastaja.Soo-
vitan kõigil järele proovida! Peekon teeb kana kuidagi eriliselt maitsvaks;);):Y:Y
Kertu 23.dets 2010 16:33
Tõesti väga hea. Kartulid jäävad nii maitsvad!
raja12 10.aug 2010 12:21
Väga väga hea:Y Kindlasti soovitan teha!
Siiruke 03.aug 2010 11:11
Väga hea. soovitan:Y
vense 06.juuli 2010 11:54
Väga lihtne teha...ja super hea.
Andrea29 08.märts 2010 14:54
Esimene kord läks veits aiataha, kuid sellegi poolest oli väga hea :Y Järgmine kord pean lihtsalt veidike rohkem ahjus hoidma.
kati602 01.märts 2010 15:50
Üle hulga midagi tõeliselt head ja maitsvat :) Lihte teha, kuid tulemus on välimuselt, lõhnalt ja maitselt suurepärane!
12