Linnulihatoidud

Pähkli-tomatitäidisega kanafileed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaaliapärase täidisega mahlased kanafileed, mille keskelt võib leida nii päikesekuivatatud tomateid kui ka värskeid ürte.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kanafileed liblikaks. Selleks tee iga filee keskele lapiti lõige, kuid jäta see lõpuni lahti lõikamata. Ava filee justnagu raamat ning maitsesta soola-pipraga. Täidise jaoks eemalda saial koorik ja peenesta sisu köögikombainis või minilõikuris ühtlaseks puruks. Lisa lahtiklopitud munad, purustatud küüslauguküüs, pistaatsiapähklid, hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tükeldatud ürdid. Jaga segu fileede peale ning keera need rulli. Pruunista rulle kuumal pannil mõlemalt poolt 2 minutit. Tõsta need seejärel ahjupannile, maitsesta soola-pipraga ja pintselda üle päikesekuivatatud tomatite õliga. Küpseta rulle ahjus 200°C juures 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa