Linnulihatoidud

Ürdi-küüslaugumarinaadis broilerifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ürdimarinaad annab mistahes lihale oivalise maitse.
Kogus: 6 portsjonit
Sega marinaadi jaoks oliivõli, hakitud ürdid ja küüslauguküüned, riivitud sidrunikoor, sool ja pipar. Tõsta terved või kuubikuteks lõigatud broilerifileed marinaadi ning lase maitsestuda vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Lüki kanatükid vardasse ja grilli 10 minutit. Auruta või keeda pooleks lõigatud türgi ube 10 minutit. Kurna sõelal ning sega kastrulis oliivõli, soola ja hakitud küüslauguga. Kuumuta hetke, puista üle riivitud parmesani juustuga ja tõsta tulelt. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
Fileed võid vastavalt soovile lõigata kas väiksemateks tükkideks või grillida tervelt. Viimasel juhul jääb liha seest mahlasem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ma?a 21.apr 2011 10:45
Minu eelmise suve hitt. Lihtne valmistada, kerge ja maitsev.
1