Linnulihatoidud

Soojendav part

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Kodu ja Aed.
Küpsetatud vürtsikas part puuviljadega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sea ahi 190°C-le. Tükelda part. Vala kõik vürtsid uhmrisse ja purusta ühtlaseks pastaks. Hõõru sellega kõik parditükid sisse ning lase vähemalt 10 minutit maitsestuda. Vahepeal lõika kõrvits kuubikuteks, paprika ribadeks ja virsikud pooleks. Kuumuta pannil natuke õli ning prae parditükid mõlemalt poolt pruuniks. Samal pannil prae kergelt läbi kõrvits, paprika, rosinad ja kuivatatud ploomid. Aseta need siis ahjuvormi põhja ning peale pane parditükid. Vahele pista veel kaneelikangid ja poolitatud virsikud. Pigista peale ühe apeksini mahl. Küpseta rooga ahjus umbes 1,5 tundi. Enne serveerimist puista üle hakitud koriandriga. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa