Linnulihatoidud

Mee-kaneelikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Mee-kaneelikana kõrvitsa ja apelsiniga.
Kogus: 1 portsjon
Sega marinaad kokku ja pane kana sellesse tunniks ajaks maitsestuma. Vahepeal lõika kõrvits kuubikuteks ning pane koos tervete küüslauguküünte, paari rosmariinioksa ja viilutatud ingveriga ahjuvormi. Peale kalla natuke oliivõli. Küpseta ahjus 200°C juures pehmeks ja pruuniks. Koori 2 apelsini ja lõika sektoriteks. Kui kõrvits valmis, sega see apelsinisektorite, oliivõli, balsamäädika, pruuni suhkru, astelpajumarjade ja hakitud rosmariiniga. Lase 5 minutit tõmmata. Vahepeal prae kanafileed kuumal pannil mõlemalt poolt pruuniks. Lisa igale fileele 1 sl mett ja lase sulada ning isegi pisut kõrbema minna. Pigista peale aplsinimahla. Keera fileesid ringi, et neil kumbki pool saaks meekihi. Pane kõrvits taldrikule, peale puista hakitud koriandrit. Kanafileed aseta kõige peale. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa