Linnulihatoidud

Juustukana

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: 100 rooga
Maitsestatud riivsai koos küpse juustuga annab kanafileele mõnusa maitse ning säilitab liha mahlasuse. Serveeri kartulipudru ja värske salatiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel riivsai, karri, juust, petersell, pitsamaitseaine, sool ja pipar. Keeruta kanafileesid segus nii, et need on täielikult kaetud. Sulata või ning kalla ahjuvormi või väiksemale ahjupannile, aseta sinna fileed. Kui riivsaiasegu jäi järele, raputa peale ka see. Küpseta rooga ahjus 175°C juures 40 minutit, pöörates fileed vahepeal korra ümber. Kui pann kipub kuivaks jääma, lisa veidi võid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
juust 17.veeb 2014 19:19
Väga hea, ma sumasin mingit tavalist poolkõva riivjuustu sinna veel hulka, oleks võinud rohkemgi panna. Kartulitega on see juustuplöga väga hea. Suure kanafilee peaks pooleks lõikama, saab parem puru-kana suhe, siis tuleks vist aega ka vähendada, sest suured tükid küpsesid 40 minutiga peaaegu korralikult läbi. Peterselli ma ka algul panna ei tahtnud, sest ei ole eriline lemb, aga väga hea maitse annab.
HeleReest 05.sept 2012 00:01
Väga hea, ka lapsed sõid meelsasti.
Siiri Kirikal 05.aug 2011 08:38
P-R: pannil ei jää filee nii mahlane kui ahjus, kuna see lihatükk on suhteliselt kuiv ja rasvavaene. Ahjus aga haudub see omas mahlas mõnusalt pehmeks. Laias laastus - kui soovin kanafileed praetuna sereerida, siis tavaliselt ma pärast filee pruunistamist tõstangi selle veel veerand tunniks veel 180-kraadisesse ahju. See nipp on andnud alati hea tulemuse - liha on mõnus ja samas pole ohtu, et see poleks seest küps.
P-R 05.aug 2011 01:58
Sama küsimus siit, kas pannil tehes jääb sama hea ja kas on üldse mõttet pannil valmistada?
kati 12.juuli 2010 21:22
kas praadides saaks sama hea tulemuse kui ahjus tehes? :)
NAAJ 23.jaan 2010 11:38
Olen ka seda mitu korda teinud, külalistele ka pakkunud. Super hea, lihtne teha ja kiiresti valmiv. Viimasel korral panin kartulid ka ahjupannile juurde ja nii kana kui kartulid valmisid ühel ajal.
McTriin 22.jaan 2010 23:49
Mõnus mahlane seest. Peal krõbe riivsai.
polenta 11.sept 2009 16:09
Olen mitmeid kordi teinud ja alati mõmisevad pereliikmed rahuolevalt.:Y:
mee 20.jaan 2009 19:26
Vägaväga maitsev. Soovitan teha!
sofikiisu 26.apr 2008 14:10
Super lihtne ja hõrk roog,teen seda kui muud ideed hetkel ei tule,mida kanafileega peale hakata.
1