Linnulihatoidud

Kanafilee Milano moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui soovid tugevamaitselist kanarooga, pane fileed marinaadi juba eelmisel õhtul. Kui aega on vähem, võid soovi korral suurendada maitseainete kogust.
Kogus: 8 portsjonit
Sega kokku marinaad. Pane kanafileed kaanega karpi või kilekotti ja vala marinaad peale. Lase seista mõni tund või üleöö. Kuumuta ahi 190°C-ni. Tõsta marineeritud liha ahjupannile ning küpseta 40 minutit, aeg-ajalt marinaadiga määrides. Raputa küpsenud kanale riivitud parmesani juust ja lase ahjus olla veel senikaua, kuni juust pruunistub (u 10 minutit). Serveeri kanarooga koos keedetud riisiga. Raputa soovi korral peale veel riivitud parmesani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mufalda 21.aug 2009 12:57
Vaieldamatu lemmik ükskõik kellele neid teinud olen! Matsutavad nii naised kui ka mehed ja nõuavad lisa ;-)
Jutsukene 28.juuli 2009 10:05
väga maitsev, mahlane ja lihtne teha
1