Linnulihatoidud

Mangokana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mangokompotist valmistatud püree annab broilerile eriliselt hõrgu maitse. Kui sa ei armasta teravaid roogi, lisa rohkem rõõska koort või vähenda salsakogust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kanafileed viiludeks ja pruunista pannil õlis. Püreesta nõrutatud mangokonservid. Sega potis mangopüree ja salsa, kuumuta keemiseni. Lisa koor, vesi ja pruunistatud broileriviilud, hauta väiksel tulel 10 minutit. Maitsesta aroomisoola ja ürdimaitseainega ning kuumuta tasasel tulel veel 10 minutit. Serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Amal 17.veeb 2014 03:17
This is way more helpful than anithyng else I've looked at.
Kertu Kaljuveer 06.nov 2011 19:29
Tegin ka eile sünnipäevalauale ja väga hea oli! Mangosalsa asendasin punase curry pastaga ja mangokonservi õnneks oli. Marineeritud kana ostsin Talleggi rose pipra oma. Väga hea ja lihtne roog. Kõrvale tegin ka basmati riisi. Värske salat oleks ka võinud olla või mingid muud juurikad.
kassu2 30.juuli 2010 18:33
mangosalsa asendasin ananassisalsaga ja mangokonservi asemel tõi mees ükskord kogemata virsiku oma. pisut magusam jäi, aga ka väga hea oli
Trinsu 07.juuli 2010 17:05
Kahjuks mina komponente poest ei leidnud (mangokonservi ja mangosalsat). Muidu tundub tõesti hea. On ehk soovitusi millega asendada?
katy08 16.veeb 2010 13:32
Minule ka väga maitses ja soovitan tuttavatelegi.kiire, lihtne ja maitsev
kad. 19.apr 2009 16:43
Kuigi kõiki õigeid koostisaineid ei õnnestunud parasjagu poest saada, tuli toit ikkagi super hea! Nüüdsest igatahes lemmikute hulgas!
fibit 15.apr 2009 18:05
super hea ja lihtne valmistada. Serveeerisin basmati riisiga. Külalised isel kui tõelist restorani rooga
ankur 07.apr 2009 08:53
Tegin kastme naturaalsest mangopüreest ja väga toitev ning maitsev tuli. Hoolimata sellest, et ma poest ei leidnud mangosalsat. Vürtsikamaks sai edukalt ka t?illiga. Soovitan proovida ja retsepti tuunida oma maitse ja äranägemise järgi.
kassu2 10.märts 2009 21:31
hästi, hästi hea oli. enna maitseainete lisamist küll tundus, et sellest toidust asja ei saa aga tegelikult viis keele alla. mangosalsa asemel kasutasin ananassisalsat kuna muud poes polnud ja maitset see ei rikkunud
erks11 07.veeb 2009 19:20
Minu lemmik, nii kui esimest korda seda rooga tegin ja sõin, hakkas meeldima. Teen ka edaspidi.:)
1