Linnulihatoidud

Mandlikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mandlikana sobib suurepäraselt pidulikule lõuna- või õhtusöögilauale. Paku kõrvale kuuma riisi ja keedetud köögivilju.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Sulata ahjuplaadil või. Pane sinna fileed, keera neid võis ja maitsesta soola-pipraga ning küpseta 30 minutit. Rösti mandlilaaste ahjuplaadil 200°C juures 5 minutit, jäta jahtuma. Kastme jaoks sulata paksupõhjalises kastrulis või, lisa tükeldatud sibulad ja viiludeks lõigatud seened. Kuumuta, kuni need on pehmed, kuid mitte veel pruunid. Puista peale jahu ja sega läbi. Vala hulka vein ning kuumuta segades kuni kastme paksenemiseni, maitsesta. Lisa vahukoor ja kuumuta veel korraks läbi. Serveerimisel tõsta kanafilee kuumale taldrikule, kalla peale veidi kastet ja raputa üle röstitud mandlilaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa