Linnulihatoidud

Kana aprikoosiglasuuriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Aprikoosiglasuur annab mahlasele kanafileele meeldiva magustreava maitse. Serveeri koos kuskussisalatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kõik fileed neljaks ribaks ning grilli aegajalt keerates 7-8 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Aprikoosiglasuuri jaoks kuumuta marmelaadi, õli ja tšillikastet potis, kuni segu muutub vedelamaks. Määri glasuur pintsli abil grillitud fileetükkidele. Pane vesi koos õli ja puljongikuubikuga potti, lase keema tõusta ning eemalda tulelt. Kalla potti kuskuss ja sega hästi läbi, lase 5-10 minutit kaane all paisuda ning seejärel jahtuda. Sega hulka hakitud sibulad, oliivid, poolitatud kirsstomatid ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa