Linnulihatoidud

Kalkunifilee pesto ja tomatitega

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga
Itaaliapärane kalkunifilee pestoga valmib uskumatult vähese vaevaga. Tomatid lisavad roale mahlakust.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kalkunifilee 2 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja prae fileetükke mõlemalt poolt 2 minutit. Seejärel tõsta need ahjuvormi ning määri peale pestot. Lõika tomatid neljaks, aseta kalkunifileede peale. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta rooga ahjus 225°C juures või grillrežiimil 5 minutit. Serveeri värske rohelise salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elis 05.aug 2013 18:38
Super hea retsept!! Olen juba mitu korda teinud. Proovisin kanaga,kuid kalkunifileega tuli siiski parem. Peale panin täiesti tavalist juustu. Soovitan !!
1