Linnulihatoidud

Mozzarella'ga täidetud kalkunifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Apelsinimarinaadis maitsestunud kalkunifilee täidiseks on mahe mozzarella. Suurepärase maitse annab lihale ka värske tüümian.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese aplsin ja sidrun hoolikalt kuuma veega. Riivi mõlemalt maha koor ning pressi mahl kaussi. Sega juurde maitse järgi soola ja pipart ning hakitud tüümian. Lõika kalkunifileed 2 cm paksusteks viiludeks, lase marinaadis maitsestuda 2 tundi.

2. Lõika iga kalkunifileeviilu sisse tasku, maitsesta soola-pipraga ja torka sinna viil juustu. Tõsta fileed võitatud ahjuvormi ning kata fooliumiga, küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri keedetud pasta, riisi või värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Reet 18.dets 2012 15:48
Kasutasin tavalist juustu ja ei pannud üldse tüümiani, vaid ainult pipart ja soola. Väga hea toit tuli.
Didi 13.märts 2012 09:15
Mozzarella ei andnud toidule midagi head juurde, tüümian oli domineeriv, isegi häiriv ja liha jäi kuivapoolne. Sõime need fileed ära tänu suurepärasele aurutatud basmatiriisilisan-
dile ja rohelisele salatile, aga rohkem ma kalkunifileed käesoleva retsepti järgi ei tee.
1