Linnulihatoidud

Broilerikintsu rullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Lia Virkus
Broilerikintsudest saab pärast reieluu eemaldamist muu hulgas ka atraktiivseid ja maitsvaid rulle teha.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika aprikoosid pooleks ja pane vähemalt 10 minutiks ananassimahla sisse pehmenema. Tee kintsu nahata poole lihasse sisselõige ja eemalda luu. Lõika kintsud pooleks või kolmeks, et tekiks paari sentimeetri kõrgused rullid. Raputa liha pinnale soola ning jahvatatud punast paprikat. Pane iga kintsutüki peale üks või kaks aprikoosipoolikut. Moodusta lihast korrapärased rullid, kinnita puust kokteilitikkudega. Sega glasuuriks ettenähtud ained korralikult läbi ja kanna pehme pintsli abil rullidele. Tõsta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sigitis 22.jaan 2006 14:20
päris maitsev asi on :) proovisin teha .. ei ole üldsegi raske
1