Linnulihatoidud

Kana tikka masala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tuntumaid India kanahautisi, pakatab erinevatest vürtsidest.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika broilerifileed kuubikuteks, sega tandoori pasta ja jogurtiga. Lase külmkapis maitsestuda 4 tundi kuni üleöö. Kuumuta potis õli, lisa kaneelikoor ja hakitud sibul ning prae 5 minutit. Lisa peenestatud ingver, küüslauk ja garam masala maitseainesegu. Kuumuta paar minutit. Pane juurde broilerifilee koos marinaadiga, kuumuta veel mõni minut. Viimaks lisa cayenne´i pipar, tomatid, kanapuljong, sidrunimahl ja sool ning hauta 10 minutit. Serveeri kohe koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 09.juuni 2012 08:21
hapu tappis kõik teised maitsed. Karripastaga oleks ilmselt parem tulnud, vürtsikam, ent samas mahedam. Selgus, et tandoori pasta pole minu jaoks.
kapuuts 25.apr 2012 17:35
Vähemalt Tartu, Tallinna suuremates poodides on need pastad olemas. Kui pole täpselt Tandoori pastat siis võib mingi suvalise karri pasta võtta. Maitse neil suht analoogne kõigil,väikesed maitseerinevused. Ise olen seda toitu vähemalt 5-6 erineva karri pastaga teinud. Maitsestamisel lihtsalt arvestada kas on mild,medium või hot pasta.
Siiri Kirikal 02.apr 2012 09:12
Siin retseptis võiks mariaadi jaoks mõeldud tandoorimaitseainete segu eelnevalt väheses õlis läbi kuumutada, see maha jahutada ja siis jogurtile lisada.
sipsik51 30.märts 2012 17:00
Kas tandoori pastat saab asendada kuidagi tandoori maitseainega?
kapuuts 27.märts 2012 13:52
Siiani top3-s olev aasia toit. Sobib väga hästi ka veel kuskussi ja tartraga. Võimalusel olen ise veel tomati kogust kahekordistanud ja vahest ka paprikat lisanud. Kui kohe peale valmimist süüa siis roog võibolla väheke vesine aga kui sellel lasta natuke seista(ntx pool päeva) ja siis uuesti soojendada siis muutub kaste mõnusalt paksemaks ja tummisemaks ja maitsed tulevad paremini esile!
karu 28.veeb 2011 20:40
olen teinud kana marineerimisega ja ka niisama et ei panegi kana marinaadi, maitse ei muutu oluliselt. Mõnus vürtsine mõlemat moodi
Krista 06.jaan 2011 22:20
Vürtsikas, aga väääga mõnus! Soovitan! Hea maitseelamus. Lihtne teha ka. Ainus tüütus on liha 1 päev varem marinaadi panek, aga see pole ka midagi hullu lõppkokkuvõttes.
siilike 25.apr 2010 13:14
päris hea oli, meie jaoks oli jällegi vürtsi piisavalt:P
kapuuts 17.jaan 2010 15:06
tuli päris huvitav,järgmine kord lisaksin kindlasti veidike vürtsi juurde
Chali 04.dets 2008 22:42
mis on tandoori pasta?..mu elukaaslane on pakistaanlaene..ta teeb ise kodus oma maa toite..m6tlesin, et proovin ka teha midagi India p2rast aga pole aimugi mis see tandoori pasta on
Manon 02.juuni 2006 16:16
Tuli rohkem nagu Polognese kaste...
1