Linnulihatoidud

Magushapu kanawok

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hõrgutav hiinapärane roog, mille valmistamiseks kulub kõigest 20 minutit. Serveeri riisi või munanuudlitega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed ribadeks ja porru rõngasteks, eralda brokoli õisikuteks. Pruunista kanatükke õlis 4-5 minutit, sega sojakastmega ning tõsta pannilt ära või selle äärde. Kuumuta porrut paar minutit õlis. Lisa brokoli ja peenestatud küüslauk, kuumuta veel mõned minutid. Lisa ka magushapu toidukaste ning vesi, hauta 5 minutit tasasel tulel. Puista peale soolapähklid ja hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marju 09.juuni 2010 21:29
väga maitsev. lihtne teha ja tervislik. mina leidsin prismast rainbow sweet and sour kastme. felixi oma ei olnud.
katrin775 09.veeb 2009 18:25
Tegin seda, väga-väga maitsev tuli. Ainult, et ma ei pannud ühte purki seda sweet and sour kastet, vaid tegin thai choice magusa tsillikastmega kuna poes seda felixi oma lihtsalt polnud. :)
1