Linnulihatoidud

Kana ja riis Iraani moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suurepärane roog neile, kes armastavad soolast kombineerida magusaga. Safraniga maitsestatud riis kuulub Iraani köögi hõrgutiste hulka.
Kogus: 6 portsjonit
Keeda broiler soolaga maitsestatud vees pehmeks. Eemalda nahk ja luud ning tükelda liha. Keeda riis soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks. Kuumuta suures potis või ja vesi. Lisa järk-järgult riis, nii et sellest moodustub sipelgapesa-sarnane kuhi. Aseta peale võitükikesed. Kata poti kaas seestpoolt käterätiga, et aur ei suunduks otse riisile, muidu muutub see pudruks. Hauta 15-20 minutit madalal kuumusel. Sega safran ja suhkur tilga veega. Prae pannil kanatükid, sega hulka safranisegu. Prae teisel pannil võis sibul ja rosinad. Sega omavahel kana ja riis ning kalla peale sibula-rosinasegu. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kerlie 25.juuli 2008 23:00
see toit on ikka toesti maitesv ja nagu evef ytles,ei mingeid rosinaid:)))))))
evef 23.veeb 2006 22:48
Selle toidu õiges retseptis pole mitte ette nähtud rosinad, mis on magusad vaid hapu-maitselised barbarissi marjad,millele lisatakse natukene suhkrut,et saada magus-haput maitset. Tõeliselt maitsev. Selle toidu pärsia-keelne nimetus on: ZERESHK POLO
verka 05.veeb 2006 13:44
võiks olla alati parem ma lootsin midagi põnevamat sellelt retseptilt saada
1