Linnulihatoidud

Kiire pilaff kanalihaga

Keskmine hinne: 3.05 Allikas: 100 rooga
Kui muidu tehakse pilaffi ikka lambalihast, siis argipäeval saab selle kiiremini valmis, kasutades kanaliha.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane riis koos veega potti ja keeda pehmeks. Samal ajal lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil kuumas õlis ning tõsta kõrvale. Viiluta õhukeselt porgandid ja haki sibulad, pruunista paksupõhjalises potis. Lisa kanatükid, tomatipüree ja pipar, kuumuta veel kord läbi. Kalla peale puljong ning hauta aeg-ajalt segades 15-20 minutit või kuni liha on pehme. Viimaks sega hulka keedetud riis, lase paar minutit üheskoos haududa. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Omamoodi 27.apr 2016 22:07
Mina teen grillkanaga või -kintsudega. Muidu kõik täpselt sama. Puljongi asemel olen riisi keeduvett lisanud.
liinace 20.jaan 2013 14:26
Üks minu lemmikutest!
kapuuts 04.jaan 2013 13:54
Esimest korda proovisin basmati riisiga ja polnud nii maitsev kui teinekord pudruriisiga. Muidu igati maitsev roog, lisasin ka veel vähe paprikat ja tomatipüreed tsipa rohkem.
mahedik 02.dets 2012 17:47
Väga hea ja lihtne teha. Kasutasin pakiriisi. Lapsele väga maitses
Ketty 04.juuli 2012 14:51
Supermaitsev
Margit 23.mai 2012 16:18
Väga lihtne teha ja maitsev. Vett pidin küll natuke rohkem panema.
toidumann 30.jaan 2012 17:19
Eriti ei maitse, vb tomatipasta pärast..
Tsiku 26.jaan 2012 16:50
Väga maitsev ja lihne teha :)
Hindaja 22.dets 2010 17:29
Tomatipasta oli mul tervamaitseline kuid oleks võinud seda rohkem olla..oleksin pannud rohkem aga otsa sai....lisasin veel metsaseeni ja tulemus on suht okei...võib teinekordki teha
cättu 07.dets 2010 16:51
väga hea :) kuid mina panin ka paprikat juurde...nämma
Hindaja 03.nov 2010 15:37
Tõesti väga maitsev!
S2rr 19.aug 2010 11:46
ei saa aru, nendest puljongitest oleks võind eespool juttu olla, tegin täpselt nagu kirjas, aga puljongid tulid kuidagi väga hilja teemasse
Triin 28.märts 2010 17:41
Väga hea pilaff tuli :) Lisasin enne hautama hakkamist ka 1 hea paprika. Superhea kõhutäis!
gressu 24.sept 2009 14:23
väga maitsev tuli! Kuna meie peres mõned ei armasta keeduporgandit, siis riivisin porgandi jämeda riiviga ja keegi ei kahtlustanud midagi, sain vaid kiita! :) Isegi pisike alati söögiga pirtsutav preili palus juurde...Kuna kanafileed mul ei olnud,siis kasutasin kintsuliha,aga sellega tuli tiba liiga rasvane.
Kadi 01.sept 2009 15:13
Minu jaoks üle pika aja üks parimaid toite, mida saanud olen. Kartul ja makaronid on juba ära tüüdanud;) Panin juurde veel värsekt basiilikut ja tomatipastat panin natukene rohkem:) 5
Hanna 19.aug 2009 13:24
Väga hea tuli:Y
algaja 07.aug 2009 20:52
tegin esimest korda elus pilaffi ja just selle retsepti järgi.. tuli parim, mida eales saanud olen :Y
uudistaja 09.juuni 2009 17:44
proovin
sandralee 13.apr 2009 16:03
Täitse hea oli. Natuke igavavõitu ja vajas vunki veidi juurde, seega panin veel natuke täissuitsuvorsti ja tshillit. Lõpptulemus oli täiesti söödav.
kkkristiina 02.veeb 2006 17:14
väga hea ja maitsev tuli.super
1