Linnulihatoidud

Broileripilaff küpsetuskotis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsvast broileripilafist enam lihtsamat rooga olla ei saa. Valmista see küpsetuskotis, nii jääb ahi puhtaks ja toit saab mahlane.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Tükelda porgandid, sibul ja paprika. Sega omavahel puljong, tomatipasta ja paprikapulber. Vala küpsetuskotti riis, puljong ja kõik ülejäänud ained. Sule kott, loksuta kergelt läbi ning aseta ahjupannile, lõika peale väike pilu. Küpseta ahjus 200°C juures 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eliis 14.aug 2014 18:20
Küpsetuskoti asemel soovitan kindlasti ahjupotti kasutada. Toidu maitse mulle muidu meeldis.
Mari 27.sept 2011 20:00
Kohutav pettumus
austen 02.juuni 2010 14:46
Väga hea tuli. Tegin küll natuke teistmoodi, kuid väga maitsev. Ei pannud paprikad, kuna seda ei armasta ja ka porgandi jätsin välja (esimesel korral porganditükid kuidagi ei olnud meeldivad seal see, iseasi, kui porgand riivida). Tegin kana kintsulihast (ilma kondita), mille ennem pannil pruunistasin natuke (soola, pipraga) .Sibula praadisin kanarasvas (kuidagi praetud sibulal parema maitsega) ja siis riisi, tomatipasta ja ja puljongiga kotti ja ahju. Kui panna antud kogus riisi ja vedelikku, siis saab nii riis kui ka kana ilusasti pehmeks. Kui soov natuke mahlasemat saada, siis võib vedeliku kogust natuke suurendada ja ahjust õigel ajal välja võtta, et kogu vedelik kadunud poleks.:A
kaisu060 24.apr 2010 19:53
Ootused olid kõrgemad. Pilaff ise oli suurepärane mulle väga maitses. Aga kui kanale hambad sisse lõin oli see toores :S . See ei olnud sugugi mõnus. Õnneks sõin üksi ega valmistanud seda külalistele. Aga mis seal ikka lõin kanad pannile ja ahju tagasi. Koos ei julgeks küll enam ühte kotti kana ja muid komponente panna. Ja kusjuures mul oli pilaff kanaga ahjus umbkaudselt 10 minti kauem.
kaisu060 18.apr 2010 10:50
Kas riis keeb ahjus ilusti ära ka ?
ikka123 25.märts 2010 14:19
Mina kasutasin kanafileesid ja tuli ka väga maitsev. Lollikindel söök :D
khdgAJKY 11.märts 2010 16:51
4 portsjonit on pigem ca 10 portsjonit, kui kana kogus välja arvata.
supersidrun 09.okt 2009 14:50
kui suurt küpsetuskotti peaks antud juhul kasutama, teeks retsepti järgi 2 portsjonit
priit 13.mai 2009 20:13
jube, ärge seda oma mestele küll tehke,süüa pole midagi
Jahupea 03.märts 2009 17:32
Lihtsalt hea. Järgmine kord kasutan rohkem vürtse, ka tomatipastat lisan tiba rohkem.
anni 09.jaan 2009 16:17
Mul ka ainult puupliit. Kindlasti proovin ka ahjupannil ja fooliumiga:)
täistera 15.nov 2008 01:00
Lihtne ja hea. Suurepäraselt on võimalik teha ka tavalise ahjupanni ja fooliumiga. Kuna mul ainult puupliit kodus, siis ei julgenud küpsetuskotti sinna panna, temperatuur liiga kõrge. Ei tea, kas veel keegi, kellel ainult puupliit kodus? :)
marne4 24.okt 2008 13:15
Proovitud.Väga hea ja lihtne ka teha.
Kristel.L 27.sept 2008 16:40
Väga hea ja laisa inimese riisiroog. Pilaffi muidu sega ja valva, et põhja ei hakkaks, aga see oli mõnus. Isegi 3-aastane pirtsakas poja pistis ja nõudis aga juurde mõnusalt haudunud kana. AGA! Teadmiseks,et purustatud tomat ei asenda pastat! Oli mingi uus pakend ja ma ei kontrollinud, mis sees on. Tundus, et sellises pakis on vaid püree. Pigistasin selle puljongisse, tundus kuidagi hele ja tükiline olevat, aga ju siis peab, arvasin.... Aga maaitse kannatas. Tahtnuks vängemat. Et siis ikka tomatipasta ja ei muud!
Atsinna 22.sept 2008 08:16
Kiidan ka seda küpsetuskotis pilafi tegemist. Kuna rohkem tegin, siis oli küpsetusaeg pikem. Kasutasin sõmerat riisi, lihtsalt meeldib see riis ja värvilised paprikad on sees kenamad. Kanaliha asemel võiks ka muud liha kasutada, kindlasti proovin.
(nimetu) 25.aug 2008 20:24
Kõik kes siiani pole küpsetuskotis pilaffi teinud, proovige järele ja te ei kahetse. Ääretult lihtne ja maitsev
1