Linnulihatoidud

Pajaroog porgandi ja hallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare.ee Autor: Toidutare.ee
Hallitusjuutsu asemel võib kasutada ka kitsejuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika fileed ribadeks ja prae väheses õlis kiiresti läbi, tõsta vahukulbiga hautamispotti.
Hauta hakitud sibulat, jämeda riiviga riivitud porgandit ja küüslauku õlis 7–8 minutit, lisa rõõsk koor ja pudendatud juust.
Sega, kuni juust on sulanud, kalla panni sisu kanaribade peale.
Lisa sojakaste, maitsesta broilerimaitseainega.
Hauta kaane all vaevalt keevana u 20 minutit.
Lisa ananassihoidis (väike purk 227 g) ja lase läbi kuumeneda.
Serveeri koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa