Linnulihatoidud

Kalkunifileerullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Säästu-kokaraamat.
Roog kaalujälgijatele. Aedviljaribadega täidetud ahjus küpsetatud kalkunifileerullid.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Ettevalmistusaeg umbes 10 minutit Roa valmimisaeg umbes 10 minutit

Kogus: 1 portsjon
Lõika porgand ja nuikapsas pikuti kitsasteks ribadeks ning hauta teflonpannil vees ( 2 sl ühe inimese portsjoni kohta) kergelt läbi. Lõika kalkunifilee pikuti kolmeks tükiks, määri sinepiga, puista peale tilli, pipart ja soola. Jaota köögiviljaribad fileedele nii, et otsad jääksid üle äärte. Rulli fileetükid kokku. Aseta kalkunifileerullid madalasse küpsetusvormi, puista üle juustuga ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 220° juures umbes 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pöial_liisi 25.aug 2008 20:56
mina kui porgandivihkaja asendaks porgandi ja lisaksin veel nt ube või tomatit, kui oleks võimalik.
1