Linnulihatoidud

Spinat kanafileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Säästu-kokaraamat.
Roog kaalujälgijatele. Kanafilee spinatiga kastmes.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitMarineerimisaeg umbes 30 minutitRoa valmimisaeg umbes 15 minutit

Kogus: 1 portsjon
1. Lõika kanafilee tükkideks ja lase umbes 30 minutit sojakastmes tõmmata.

2. Lõika sibul laiemateks rõngasteks, haki küüslauk ja lehtspinat.

3. Prae kanafileetükid rasva lisamata läbi. Lisa sibularõngad ja küüslauk ning lase pisut haududa. Puista peale karripulber, sega juurde spinat ja lase kaane all umbes 10 minutit haududa.

4. Lisa hapukoor ning maitsesta sidrunimahla, soola, pipra ja muskaatpähkliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristiine 06.apr 2014 02:42
Minule ei maitsenud! Ma ei lisanud pannile rasvainet, nagu retseptis õeldud ja tänu sellele kõrbes sojakaste väga tugevasti panni külge, kuigi praadimise ajal olin kogu aeg panni kõrval ja segasin kana (siiani pann liguneb ja väga loodan et ei pea uut panni ostma hakkama). Lisaks hakkas mulle väga vastu praadimisel tekkinud lõhnad, mulle sojakaste muidu väga maitseb, kuid midagi oli selles retseptis valesti. Kuna mulle maitseb karri väga, siis lisasin seda rohkem (eelnev kommenteerija soovitas), kuid see ei muutnud kana maitsvamaks. Teist korda ma selle retsepti järgi ei teeks!
Reet 28.veeb 2010 20:19
Väga maitsev, karrit võib julgelt rohkem panna, kui armastad teravat. Sibul tuleks hakkida üsna peenikesteks ja väiksteks tükkideks. Peale võib ka näiteks piiniaseemneid või india pähkleid raputada.
1