Linnulihatoidud

Ahjukana riisiga

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: Rõõmsameelne riis
Ahjus küpsetatud kana paprika ja jasmiiniriisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmista kaste. Selleks sega purustatud küüslauk koos maitseainetega hapukoore hulka. Aseta sellesse kanatükid, kata kauss kilega ja tõsta paariks tunniks külma maitsestuma. Vala riis võiga määritud ahjuvormi, lisa sibulasektorid, paprikaviilud ja kanapuljong ( kuubikust ). Tõsta kõige peale kanatükid koos kastmega ning küpseta rooga praeahjus 175°C juures 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 05.okt 2015 08:49
Siin on mõeldud pulbrit.
Karriline 02.okt 2015 12:19
Kas mõeldud on karripulbrit või karripastat?
siirikirikal 10.juuni 2008 13:52
Ei pea keetma, 45 minutit puljongis haudumist on samaväärne
kokkaja 10.juuni 2008 12:39
kas riisi siis keetma ei pea jah ?
Linda 21.aug 2006 15:50
Kuuma vett kasuta kanapuljongi lahustamiseks.
mumka 21.aug 2006 14:05
Aga kuhu ma siis selle kuuma vee panen??
1