Linnulihatoidud

Risotto keele ja kanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rõõmsameelne riis.
Risoto keedetud kana ja keelega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning hauta neid suure haudepoti põhjas margariinis. Mõne minuti pärast lisa riis, hauta paar minutit ja lisa vein. Hauta, kuni vein on riisi imendunud ning hakka jaokaupa puljongit lisama. Vähenda kuumust. Iga järgmine puljongikogus lisa siis, kui eelmine on riisi imendunud. Kui kogu puljong on lisatud, vala juurde koor. Lisa keele- ja kanatükid, toorjuust ja hakitud ürdid. Lõpuks sega, maitsesta ning serveeri.
Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa