Linnulihatoidud

Kana 40 küüslauguküünega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Prantsusmaalt Provance´i piirkonnast pärinev roog, mida küpsetatakse tainakaane all, et kana jääks mahlasem. Samuti võib seda teha kaanega ahjupotis. Kasuta koorimata küüslauguküüsi ning pigista alles serveerimisel mahedamaitselised küüned koore seest välja.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika broiler kaheksaks tükiks. Kuumuta pannil 2 sl õli ja pruunista kanatükke mõlemalt poolt mõni minut. Tõsta need koos praadimisleeme ning pestud , kuid koorimata küüslauguküüntega ahjupotti. Nirista peale ülejäänud oliivõli, maitsesta soola, musta pipra ja ürdiseguga. Tükelda sellerivars ning porru, tõsta samuti potti. Lisa ka loorberileht ja sega ühtlaseks. Vala vormi 1 dl vett, kata kaanega ning küpseta praeahjus 175°C juures 1-1,5 tundi, sõltuvalt kanatükkide suurusest. Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa