Linnulihatoidud

Panniroog riisi ja kanaga

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: 100 rooga
Salsa annab kiirelt valmivale argiroale mõnusalt terava maitse. Kui eelistad mahedamat toitu, kasuta salsa asemel ketšupit.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis 4-5 minutit, maitsesta soola-pipraga. Lisa vesi, puljongikuubik ja salsa, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidikuumust, sega hulka riis ning raputa üle riivitud juustuga. Kata pann kaanega ja hauta kõike koos veel 5-7 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Manni 28.jaan 2013 14:25
Hmmm.....keetsin riisi enne ära ja lisasin ka porgandit, mille enne praadisin...sest pildid onnäha porgand, mida retseptis mainitud ei ole.
kapuuts 11.dets 2012 21:23
Väga hea kiire roog. Kuna kohalikust poest puhast tomati salsat ei leidnud siis ostsin tomati-chilli salsat ja kasutasin seda. Sai päris vürtsikas aga mulle meeldis.
mmm 23.okt 2012 15:43
Aga kas riisi keetsite eraldi valmis või lisasite kui segu keema läks?:)
Mmmerlekas 19.okt 2011 14:22
Üks väga lihtne ja väärt roog!
Mer 17.sept 2011 19:04
Väga hea:) Kasutasin sidruni maitselist kanafileed ja õli oli ka sidruni maitseline. Lihtne ja kiiresti valmiv;)
Ivar 19.okt 2009 20:43
Meeletult hea ja lihtne valmistada ! Soovitan :)
(nimetu) 08.aug 2008 14:45
Ülimaitsev hiinapärane roog ja väga lihtne valmistada.
1