Linnulihatoidud

Kanavorm karrikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kergelt valmiv kanaroog, mis sobib hästi ka argiõhtul valmistamiseks. Serveeri pruuni riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki seened ja kuumuta pannil võis 2-3 minutit. Sega majoneesi, toidukastme ja parmesani juustuga. Pane kanafileed võiga määritud ahjuvormi, maitsesta soolaga ning vala üle äsjavalminud seguga. Raputa peale riivitud juustu ja riivsaia segu, küpseta ahjus 200°C juures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 18.dets 2010 11:08
Loogiliselt ei peaks kanafileed tükeldama, kuid kuna retsept on mõeldud kuuele sööjale ja kanafileed on retseptis millegipärast ainult 4tk, siis võiks tükeldada või kaks fileed lihtsalt rohkem juurde panna, et kõigile sööjaile jaguks üks filee.
Kitu 15.dets 2010 02:19
Kas kanafilee peab tükeldma?
1